If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това с подскачането хич не ми харесва.Може да се опраси и тоя скоростомер.Я проверете,да не би да ти се прекъсва захранването или да имаш някоя студена спойка.Не може така да се самовъзбужда.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
аз бях писал и в другата тема,ама ме осени мисълта че не там е мястото на коментара ми така че -Kris- питай колегата montana на него 33-ката му беше 1,7 и нали я продава на части така,че той тряя да има табло да 240...
аз бях писал и в другата тема,ама ме осени мисълта че не там е мястото на коментара ми така че -Kris- питай колегата montana на него 33-ката му беше 1,7 и нали я продава на части така,че той тряя да има табло да 240...
не може да са до 220, на 4и4овата е до 240,ама то пък ако й е сменян...не знам не мога да кажа,тва е на zilala ,ако не бъркам неговата е 8v.На снимката километража е до 240...
Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 22:23.
Основание: .
И аз се заглеждам по резервоара.Не съм виждал стрелката да се намира там сигурно вече 4 години
Спокоино това савсем не е това което си мислите Миналия месец ходих до Пловдив и затова така.Иначе стрелката повече от втората чертичка на татак не се разхожда
да и мойто табло е до 240 ,общо зето квито са имали такива са слагали наистина няма правило ,Много е хубава 33йката Крис , дано и мойта запрелича на нещо като се оправя с тия ражди
Comment